Het relaas van een stalen rosse en haar minzame duwer

Wednesday, October 04, 2006

Hier een eerste berichtje vanuit Bangkok. Goed aangekomen en inmiddels ook al min of meer geacclimatiseerd. Dit nadat we eerst een slotenmaker moesten zoeken om Stien haar goed beveiligde bagage te openen. Maar elk mooi meisje maakt al eens een foutje, niet?
t Is te hopen dat dit niet geldt voor het meisje van de visa arangement, want we zouden nog graag onze reispas terug hebben. Als alles goed loopt hebben we op 12 oktober onze visa, vandaar dat we morgen richting zee trekken om nog wat energie op te doen voor het komende harde labeur per fiets. Ondertussen zijn we gewend geraakt aan de straathonden en meer gemotoriseerde dieren ( tuk-tuk ). Wie ooit een poging gedaan heeft om te fietsen in Bangkok zal ons wel begrijpen. Nathalie heef haar pakje in het ziekenhuis aangekregen en wij hadden er bijna kunnen bij gaan liggen.
Zo, onze Chang lonkt, vele groeten daar in Belgie, en tot mailens. Stien en Cis

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

'k Wist het wel, in plaats van te fietsen wat aan de zee gaan lamtammen ;-)
Trouwens, tipje voor jullie blog: "anonymous comments" toelaten, dan moet niet iedereen die jullie iets wil schrijven een account aanmaken. Kan je instellen onder Settings - Comments.
Geniet ervan daar hé!
Raf.

2:31 AM

 

Post a Comment

<< Home